sâmbătă, 16 septembrie 2017

Corporatiile isi sableaza cu folie geamurile birourilor

In ziua de azi exista o multime de posibilitati prin care sa se personalizeze orice spatiu, fie ca este unul dedicat birourilor, fie de propria locuinta sau unul comercial. In schimb, cele mai multe dintre acestea implica costuri ridicate, pe care putine persoane sunt dispuse sa le aloce, dar si procedurile sunt complicate. Totodata, o idee foarte populara este sablarea geamurilor, pentru a asigura mai multa intimitate, insa pentru a permite in continuarea patrunderea luminii naturale.

Pentru orice mediu

Totusi, si aceasta procedura poate fi destul de costisitoare, motiv pentru care s-a gasit o solutie mai practica si mai accesibila: o folie imitatie sablare. Prin intermediul acesteia se decoreaza foarte rapid si simplu ferestrele, fiind ideale pentru orice afacere, dar si in mediul rezidential. Totodata, foliile pot fi personalizate pana la cele mai mici detalii, astfel incat sa fie indeplinite cerintele emise chiar si de cei mai pretentiosi clienti, pentru ca acestia sa fie pe deplin multumiti. Pot fi puse in aplicare cele mai creative idei, fie se poate alege din solutiile deja propuse, astfel ca totul tine de preferintele fiecarui client.



Mai multe optiuni

In plus, o folie de imitatie sablare se gaseste in mai multe forme, oferind mai multe optiuni, incepand de la folia de sablare simpla care acoperita in intregime sau partial un geam, fie pot fi alese dungi din folie de sablare, care sa fie aranjate in functie de preferinte. Totodata, clientii au posibilitatea de a opta pentru un logo sau diferite texte, pentru a personaliza fereastra, fie se poate printa direct orice element grafic se doreste.

Economii importante

Pe aceasta cale se economiseste foarte mult timp, intrucat folia se aplica cu usurinta pe sticla, insa se castiga si la capitolul buget, intrucat costurile sunt foarte accesibile si variaza in functie de dimensiuni si de complexitatea design-ului ales.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu