marți, 1 octombrie 2019

De ce merita sa alegi un kit GPL


O metoda de alimentare alternativa a masinii este cu gaz petrolier lichefiat. Acesta a ajuns sa fie un subiect care a generat o serie de dezbateri intense. Exista posesori de masini care afirma ca instalatia GPL face mai eficiente costurile de exploatare, iar pe de alta parte sunt persoane care spun ca a pune o instalatie GPL implica anumite riscuri.

Avand in vedere ca preturile la combustibili cresc de la o luna la alta foarte des, iar pretul pentru GPL nu se schimba des, montarea unei instalatii GPL pare a fi o modalitate prin care putem reduce semnificativ costurile de exploatare ale unui automobil.

Inainte de a opta pentru instalatia de GPL, fiecare potential client al unui service autorizat ar trebui sa cunoasca ce implica acest tip de alimentare pasiva.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca instalarea unui sistem de alimentare cu GPL este o solutie adecvata in mod special pentru autoturismele care circula frecvent in mediul urban, iar ca numar de km parcursi intr-un an ajung la minimum 15.000. Dintre persoanele care si-au montat GPL pe masina, mentioneaza ca si-au redus costurile de exploatare per km cu aproximativ 50%, comparativ cu sistemele de alimentare clasice pe benzina sau motorina.

Un alt motiv pentru care am putea opta pentru instalatia GPL este legat de aspectul ecologic. Insa din pacate, nu este inca un motiv pertinent pentru care o persoana ar putea opta pentru o instalatie GPL.
De-a lungul timpului s-a demonstrat ca alimentarea cu GPL cu ajutorul unei instalatii speciale nu prezinta riscuri majore in exploatare, aceasta fiind in anumite situatii mai rezistenta la solicitari comparativ cu sistemele clasice. Asadar, rezervoarele sunt fabricate din otel special sau chiar din fibra carbon sau sticla si sunt fixate pe suporti dimensionati pentru a garanta o buna stabilitate in situatia unor accelerari sau franari bruste.

In prezent aceste rezervoare de GPL sunt de pana la 20 de ori mai rezistente la stranpungeri in comparatie cu cele pentru carburantii clasici. Ca urmare, recipientele de calitate buna dispun de un dispozitiv care nu permite umplerea lor peste capacitatea de 80%, astfel incat sa fie permisa dilatarea gazului in situatia unor temperaturi ridicate.

Mai multe decat atat, in cazul unui eveniment rutier, riscul de explozie este minim pentru ca rezervorul GPL montat pe autoturism beneficiaza de un sistem electric de inchidere a gazului in trei puncte.

Asadar, daca detii o flota auto si iti doresti sa reduci costurile cu carburantul poti apela cu toata increderea la produsele Agr Autogas Group avand posibilitatea de a-ti monta doar instalatii gpl autorizate.

Agr Autogas Group pune pret pe calitate si ofera fiecarui client produse personalizate si servicii de exceptie. Pentru a-ti facilita cat mai mult accesul la produsele Agr iti recomandam sa vizitezi site-ul Monteaza GPL pentru a consulta lista nationala cu service-urile Agr. Accesand monteazagpl.ro vi se va oferi o solutie de calitate in ceea ce priveste alegerea kitului GPL dedicat autoturismului dumneavoastra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu