duminică, 12 iunie 2016

Colantarea Geamurilor - strategie de marketing

Serviciile de colantare geamuri sunt tot mai populare in ziua de azi, deoarece implica o campanie de marketing traditionala, dar foarte eficienta si usor de pus in practica, la preturi foarte bune. Asadar, toate spatiile comerciale trebuie decorate adecvat pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti, indiferent de natura serviciilor sau produselor oferite. Colantarea geamurilor este foarte des intalnita in randul tuturor spatiilor comerciale, insa in functie de zona in care se foloseste, se pot utiliza doar anumite tipuri de folii.

Astfel, pentru vitrinele folosite cu scop publicitare, de cele mai multe ori se foloseste autocolantul alb printat, fie transparent, fie laminat, intrucat acesta ofera numeroase oportunitati pentru a pune in practica orice idee. Firmele specializate in acest domeniu trebuie sa asigure mai multe servicii, de la pregatirea oricarui material, pana la sfaturi, sugestii atat de marketing, cat si de design, pentru ca produsele sa fie cat mai atragatoare.


Autocolantele de inalta calitate pot sa se lipeasca pe partea interioara a vitrinelor, geamurilor, astfel incat sa fie foarte vizibile, dar in acelasi timp sa fie si protejate de conditiile nefavorabile, precum razele foarte puternice ale soarelui. Datorita competitiei tot mai stranse in acest domeniu, preturile devin din ce in ce mai accesibile, iar companiile asigura si montajul, totul pentru ca clientii (comerciantii) sa dispuna de toate serviciile intr-un singur loc.

Este important ca autocolantele sa fie foarte usor de indepartat, pentru ca oricand se doreste sa se poata trece la o noua campanie. Cel mai des se intalneste folia transparenta, printata la cea mai inalta rezolutie, iar aceasta se decupeaza pentru a se obtine forma dorita. In functie de natura spatiului, se poate alege chiar si folie ce este vizibila doar dintr-o singura directie, adica dinspre interior catre exterior, ideala pentru salile de fitness sau pentru cladirile de birouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu