joi, 17 noiembrie 2016

Ce le cumparam bebelusilor: camasi clasice sau moderne

Printre cele mai indragite piese pentru bebelusi gasim si camasile, care pot fi purtate atat de baietei, cat si de fetite, cu ocazia unui eveniment mai special precum botezul, dar si la o plimbare in parc. Pentru a va proteja copilul de temperaturile scazute de afara din acest sezon, puteti combina acest articol de imbracaminte cu o vesta sau o gecuta din fas, iar daca va doriti sa cumparati camasi bebelusi, Yolka este magazinul online perfect unde veti gasi cele mai frumoase modele.
Pe langa faptul ca sunt extrem de elegante, aceste piese vestimentare pot fi purtate zi de zi multumita materialului din care este confectionat. Cu toate ca o perioada lunga de timp au fost purtate cu un costum, astazi o camasa cu o pereche de jeansi si tenisi va transforma copilul intr-un mic fashionist.


Modelul clasic

Cu totii stim ca cel mai popular model de camasa este cel clasic, alb, din bumbac cu nasturi pe mijloc si bineinteles, cu maneca lunga. In ultimii ani, au aparut numeroase culori, imprimeuri, texturi, combinatii de materiale si cusaturi, astfel ca aveti de unde alege in functie de fiecare gust. Puteti crea de la o tinuta office pana la una sport, fiind necesar doar un simplu joc de imaginatie, iar Yolka ofera o serie importanta de promotii si transportul gratuit la orice comanda in valoare de minim 200 lei.


Modele moderne


Pe piata gasim astazi fel de fel de modele de camasi bebelusi, in toate culorile posibile si cu diferite imprimeuri, astfel ca puteti opta pentru astfel de articole de imbracaminte cu nasturi, cu fermoar, cu maneca scurta sau lunga, cu dungi, buline sau combinatii de texturi. Indiferent de ceea ce alegeti, este importanta calitatea materialului deoarece petele de mancare sunt foarte des intalnite pe hainele copiilor, iar spalatul des la masina poate sa deterioreaza piesele vestimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu