luni, 28 noiembrie 2016

Copiii sunt innebuniti dupa lenjeriile 5D

Venirea Craciunului reprezinta ocazia ideala pentru oricine sa isi inlocuiasca lenjeria de pat cu una noua, proaspata si de calitate, care sa schimbe total atmosfera din incapere. Eventual, se poate opta pentru lenjerii de pat 5D, fie pentru cele care sunt in tema cu sarbatorile, iar la Casa New Concept, cu siguranta ca fiecare persoana va gasi ceva pe gustul sau. Marele avantaj este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa sunt disponibile si o multime de dimensiuni, de la cele pentru o singura persoana, medii sau king size.



Timp

Cei care aleg Casa New Concept nu mai pierd timp prin magazine, facand totul din confortul propriei locuinte, acolo unde fiecare lenjerie dispune de mai multe imagini si un tabel de marimi foarte precis, astfel ca intotdeauna se va lua cea mai buna decizie. In plus, daca exista probleme, produsele pot fi returnate in termen de 10 zile.


Potrivite

La mare cautare in perioada sarbatorilor, aceste lenjerii de pat 5D sunt ideale atat pentru camera
copiilor, cat si a parintilor, modelele fiind foarte variate. De asemenea, se poate profita de oferta 1+1 gratis, ideala de sarbatori, cand o lenjerie poate fi pastrata, iar cealalta oferita cadou celor dragi. Nu in ultimul rand, sistemul de fidelizare pus la dispozitie de Casa New Concept merita luat in calcul, deoarece la fiecare comanda plasata ulterior se va oferi un discout, preturile putand sa scada chiar si cu pana la 70% pentru lenjeriile viitoare.

Calitate


La confectionarea acestora se folosesc cele mai calitative materiale, care rezista foarte bine in timp si nici nu impun o intretinere dificila. Nu este nevoie ca aceste lenjerii sa se spele manual, ci se poate apela la masina automata, insa temperatura maxima admisa este de 40 de grade, in alte cazuri existand riscul ca modelul sa se strice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu