duminică, 26 iunie 2016

Anunturi cu Calculatoare din ce in ce mai prezente pe net

De multe ori se poate intampla sa achizitionezi un calculator sau un laptop, iar acesta sa nu se ridice la asteptarile tale si sa se dovedeasca ca nu iti indeplineste cerintele. Perioada in care produsul sa fie returnat este de 30 de zile, astfel ca dupa ce trece aceasta perioada, clientii trebuie sa se reorienteze, iar solutia o reprezinta vanzarea pe site-urile de anunturi specializate.

Anunturi calculatoare

Site-urile de vanzari apar tot mai frecvent intrucat orice persoana dispune de un produs pe care nu il mai foloseste si il poate valorifica. Anunturile cu calculatoare si laptopuri sunt foarte frecvente, iar numarul cumparatorilor este in crestere datorita faptului ca acestia isi doresc sa profite de o oferta buna. Un laptop folosit pret de cateva luni este in stare foarte buna, insa pretul acestuia scade considerabil, fiind asadar foarte avantajos sa se achizitioneze un laptop second hand.

In schimb, este important ca produsele sa fie verificate cu atentie inainte achizitionarii, intrucat nu fiecare vanzator este bine intentionat, iar pentru a evita orice risc, nu trebuie sa se colaboreze cu persoane ce nu inspira incredere. Datoria site-urilor de vanzari este aceea de a verifica fiecare anunt pentru a se asigura ca un produs nu este scos la vanzare de mai multe persoane.

Avantaje


Toate anunturile sunt gratuite, astfel ca nu te costa nimic sa postezi un anunt pentru categoria calculatoare sau oricare alta. Cu cat acesta este mai bine structurat, cu atat vor aparea mai multi potentiali cumparatori. De asemenea, pentru ca anuntul sa fie evidentiat se poate plati o suma modica, iar acesta va fi mult mai vizibil in randul utilizatorilor, crescand sansele produsului de a fi vandut intr-un timp mai scurt. In plus, pe aceste site-uri oricand se pot face schimburi cu anumiti cumparatori, astfel ca atunci cand vinzi un laptop si iti doresti sa cumperi altul, poti mentiona in anunt ca esti interesat si de schimburi.

marți, 21 iunie 2016

De ce sa alegem un city break in Grecia?

Grecia înseamnă soare, înseamnă mare, înseamnă roadele naturii cu specificul mediteraneean. Asta ca să nu începem cu mitologia şi arta leagănului civilizaţiei europene.
Un City Break în Grecia poate începe din Atena, poate începe chiar de pe Acropole, tocmai ca un omagiu adus trecutului fascinant. De admirat cariartidele, Parthenonul şi priveliştea superbă a oraşului.
Cum din acele vechi timpuri datează obiceiul de a consulta un oracol, o vizită la Delfi se impune. Este un areal de patrimoniu universal, cu ruine antice de temple, amfiteatru, stadion.
De la zei, precum Apollo, la creştinism, o vizită la Meteora se impune. Şi nu doar pentru exotismul plasării schiturilor pe culmi stâncoase foarte dificil de accesat ci şi pentru atmosfera acelui loc de rugăciune, prin sacralitatea ce se simte la fiecare pas.
Tesalonic este al doilea oraş al Greciei şi din plasamentul său aproape de Bulgaria şi de Turcia rezultă şi infleunţele intersecţiei de culturi.
Santorini, încântătoarea asortare de alb şi albastru a clădirilor de lângă albastrul mării.
Este o destinaţie romantică, adesea recomandată celor ce se iubesc. Cu nenumărate facilităţi de baie şi cu ineditul nisip negru, de sorginte vulcanică.
Miconos are nu doar foarte multe plaje atrăgătoare dar şi o viaţă de noapte antrenantă şi apetisante mâncăruri la terase lângă mare, cu bunătăţi oferite de mare.
Şi câte insule nu ne îndeamnă a le vizita. Şi nu le putem aminti aici pe toate, doar câteva faimoase, precum Rodos, aproape de Turcia, Corfu, în Marea Ionică, etalând o arhitectură având şi influenţă italiană.
Grecia este o destinaţie de City Break şi pentru cei cu apetenţă de a urca pe munte pentru că muntele e aproape şi oferă satisfacţia sportului alpin dar şi pe cea a unor privelişti deosebite (în munţii Pindului, Samaria etc)

Există opinia unanimă că un City Break grecesc (cu precădere pe o insulă) cere a fi repetat (şi pe o altă insulă).

duminică, 12 iunie 2016

Colantarea Geamurilor - strategie de marketing

Serviciile de colantare geamuri sunt tot mai populare in ziua de azi, deoarece implica o campanie de marketing traditionala, dar foarte eficienta si usor de pus in practica, la preturi foarte bune. Asadar, toate spatiile comerciale trebuie decorate adecvat pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti, indiferent de natura serviciilor sau produselor oferite. Colantarea geamurilor este foarte des intalnita in randul tuturor spatiilor comerciale, insa in functie de zona in care se foloseste, se pot utiliza doar anumite tipuri de folii.

Astfel, pentru vitrinele folosite cu scop publicitare, de cele mai multe ori se foloseste autocolantul alb printat, fie transparent, fie laminat, intrucat acesta ofera numeroase oportunitati pentru a pune in practica orice idee. Firmele specializate in acest domeniu trebuie sa asigure mai multe servicii, de la pregatirea oricarui material, pana la sfaturi, sugestii atat de marketing, cat si de design, pentru ca produsele sa fie cat mai atragatoare.


Autocolantele de inalta calitate pot sa se lipeasca pe partea interioara a vitrinelor, geamurilor, astfel incat sa fie foarte vizibile, dar in acelasi timp sa fie si protejate de conditiile nefavorabile, precum razele foarte puternice ale soarelui. Datorita competitiei tot mai stranse in acest domeniu, preturile devin din ce in ce mai accesibile, iar companiile asigura si montajul, totul pentru ca clientii (comerciantii) sa dispuna de toate serviciile intr-un singur loc.

Este important ca autocolantele sa fie foarte usor de indepartat, pentru ca oricand se doreste sa se poata trece la o noua campanie. Cel mai des se intalneste folia transparenta, printata la cea mai inalta rezolutie, iar aceasta se decupeaza pentru a se obtine forma dorita. In functie de natura spatiului, se poate alege chiar si folie ce este vizibila doar dintr-o singura directie, adica dinspre interior catre exterior, ideala pentru salile de fitness sau pentru cladirile de birouri.