vineri, 17 februarie 2017

Pantalonii lungi de dama in still office sunt extrem de cautati

Pentru ca in orice garderoba a unei femei trebuie sa existe cel putin cateva modele de pantaloni lungi dama, este esential ca acestia sa fie alesi cu grija pentru ca reprezinta si unul dintre cele mai utilizate articole. Conformatia corpului ar trebui sa fie principalul criteriu dupa care sa va orientati deoarece de aici va puteti da seama care tendinte vi se potrivesc sau cum ar trebui acestea adaptate.
Totodata, blugii cu talia inalta sunt un subiect extrem de discutat si doar proband mai multe modele va puteti da seama daca vi se potrivesc sau nu, iar acelasi lucru ar trebui sa fie facut si in cazul modelelor de pantaloni lungi de dama in stil office sau sport.




Croi pe picior

Dupa cum ati putut observa din sutele de imagini de pe internet, croiala este punctul de plecare in alegerea oricarui articol vestimentar, mai ales in cazul pantalonilor. Pentru persoanele mai mici de inaltime, care isi doresc sa aiba picioare lungi, acele modele de pantaloni mulati pe picior sunt excelente. De asemenea, cautati perechi care sa nu fie lungi pana in pamant, ci sa se opreasca chiar inainte de maleola, daca doriti sa ii purtati cu balerini, tenisi sau sandale si sa creati aspectul vizual pe care vi-l doriti.




Croieli mai largi

Cu siguranta ca atunci cand auziti de pantaloni largi, va ganditi inevitabil la cei evazati, insa in aceasta categorie intra blugii drepti, boyfriend si pantalonii in stil office. In general, aceste modele se potrivesc cel mai bine femeilor care au un corp subtire sau din contra, doamnelor si domnisoarelor care isi doresc sa ascunda anumite parti. Aveti insa grija cu ce accesorizati in partea de sus deoarece nu se va potrivi niciodata o bluza extrem de multata cu o pereche de pantaloni lungi de dama cu un croi mai larg.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu