joi, 2 februarie 2017

Pentru masuri speciale, poti apela cu incredere la monteazagpl

Cresterea continua a pretului carburantilor reprezinta un motiv de ingrijiorare pentru toti soferii, motiv pentru care unii dintre acestia aleg sa ia masuri speciale in acest sens si apeleaza la monteazagpl, unde au la dispozitie instalatii GPL pentru toate tipurile de masini, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, pentru cele mai intalnite masini de la noi, Dacia Logan sau Volkswagen Golf, ambele cu motoare pe benzina de 1.6 litri, pretul mediu este de circa 500 de euro, iar aceasta suma investita este amortizata, de regula, in decurs de un an sau chiar mai rapid.



De ce sa aleg o instalatie GPL?

In primul rand pentru ca aceasta este principala alternativa la motoarele Diesel, despre care se stie ca implica un consum mai scazut de carburant decat benzina, insa nu se poate compara cu economiile aduse de o instalatie GPL. In plus, diferenta de pret intre o masina cu motor Diesel este mult mai mare decat costul achizitionarii si instalarii unui astfel de sistem, iar clientii se pot bucura de economii de circa 40% in fiecare luna.



Cateva avantaje importante


Mai mult, aceste instalatii sunt foarte sigure in ziua de azi intrucat rezervoarele au o grosime de circa 30 de ori mai mare decat cea a celor cu care masinile vin echipate de pe poarta fabricii, insa sunt si mai moderne, astfel ca se prezinta sub forma rotii de rezerva, pentru a o inlocui, iar soferii sa se bucure de mai mult spatiu disponibil in portbagaj. Cu toate acestea, pentru a beneficia de toate avantajele promise de un sistem de la monteazagpl, clientii trebuie sa aiba in vedere ca instalatia trebuie montata doar in service-uri autorizate RAR, pentru ca doar pe aceasta cale se pot bucura de garantie, insa astfel nici nu vor fi expusi la numeroase riscuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu