luni, 13 martie 2017

Ce tipuri de rochii poarta femeile la ocaziile speciale ?

Cu ocazia unui eveniment mai deosebit, orice femeie isi doreste sa arate impecabil si sa aiba o aparitie memorabila, iar pentru a obtine acest look de invidiat, designerii recomanda sa apeleze la rochii din voal pentru ocazii speciale. 

Totodata este important ca o doamna sau domnisoara sa stie cum sa isi aleaga piesele vestimentare pe care le poarta, iar pentru ca pe piata exista o multitudine de modele, ar trebui sa fie stabilite anumite criterii dupa care sa va ghidati. Spre exemplu, forma corpului este extrem de importanta, iar croiala si materialul unei rochii trebuie sa vi se potriveasca perfect cu toate ca voalul de multe ori nu este fix pe corp.

Alegerea rochiei perfecte

Culorile si imprimeurile, alaturi de lungime va pot avantaja sau din contra, va pot dezavantaja daca nu le alegeti pe gustul dumneavoastra, in functie de tendinte si de alte trasaturi fizice personale. Daca va doriti un model care sa se aseze bine, atunci incercati sa cautati cat mai multe astfel de articole si sa nu va opriti doar la unul care sa arate interesant doar pe alta persoana.

Daca sunteti o persoana care pune accentul pe tendinte, in sezonul de primavara-vara al acestui an este recomandat de catre stilisti sa purtati culori cat mai intense precum verdele sau galbenul, iar daca sunteti iubitoare de accesorii, insertiile aurii, pietrele sau perlele sunt ideale.

Rochiile si accesorizarea  



Indiferent de modelul de rochii din voal pentru ocazii speciale pentru care ati optat, cu siguranta va trebui sa accesorizati tinuta cu o poseta, cateva bijuterii si bineinteles, o pereche de pantofi. Din fericire, materialul din care este confectionata aceasta piesa vestimentara va ofera posibilitatea sa adaugati aproximativ orice doriti, insa aveti grija sa nu exagerati. 

De cele mai multe ori simplitatea este cea mai importanta, iar un look delicat si ingrijit pentru care nu ati depus foarte mult efort, poate fi unul de exceptie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu