joi, 20 aprilie 2017

Revizia la Gaze este obligatorie pentru toti

Instalatiile de gaze aduc mai mult confort in orice locuinta, iar acestea se regasesc tot mai des chiar si in mediul rural, ceea ce presupune ca se creeaza conditii mult mai bune. Insa pe langa toate avantajele din acest punct de vedere se impune si o responsabilitate in plus, intrucat acestea trebuie intretinute in mod corespunzator, fiind foarte importanta procedura de revizie gaze naturale.

Obligatoriu

Atat verificarea, cat si revizia sunt obligatorii, iar cei care nu se supun rigorilor legii vor fi sanctionati si nu au dreptul sa se foloseasca de instalatii in viitor. Totusi, procedura revizie gaze naturale este una simpla si se impune in cateva conditii simple si clare, in primul rand la fiecare 10 ani. Mai apoi, revizia este necesara de fiecare data cand instalatia nu a fost folosita timp de mai mult de 6 luni, dar si in urma oricarui fapt ce impune aceasta situatie cum ar fi o defectiune mai complexa. Ultima posibilitate este la cererea clientilor, ce pot urma aceasta procedura oricand doresc, in functie de diferite motive.


Pe langa procedura revizie gaze naturale, verificarea este la fel de importanta si se poate asemana cu inspectia tehnica periodica a masinilor, care se efectueaza la fiecare doi ani, in caz contrar, clientii pot fi sanctionati.

Profesionalism


Asadar, cei care au nevoie de aceste servicii pot apela oricand la Pro Constructo care se dedica tuturor celor din Bucuresti, dar si din localitatile din apropiere. Profesionalismul este una dintre caracteristicile esentiale ale angajatilor, care gasesc intotdeauna cele mai bune solutii in orice situatie, astfel incat orice client sa fie pe deplin multumit. In plus, acestia sunt bine organizati pentru ca se pune pret pe calitatea serviciilor, dispun de cele mai moderne si eficiente echipamente, dar stiu si sa imparta timpul eficient pentru a nu-l irosi nici pe al lor si nici pe cel al clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu